Rólunk
A nemzetközi szállítmányozás üzletágban az lehet sikeres, aki nem veszi félvállról a mindennapi munkáját, és szívén viseli a megbízók kéréseit, igényeit. Hiszen ha az áru zökkenőmentesen a megadott időben a megadott helyre érkezik, az mindkét fél számára elégedettségre ad okot.

Azt Orsulics Szállítmányozási Kft. alapítójaként és ügyvezetőjeként elmondhatom, cégünket pont ez a szemlélet vezérli.

 

Nemzetközi szállítmányozó-fuvarszervező pályafutásomat a Pécsi Zipernowsky Károly Műszaki Szakközépiskolában kezdtem, a Mechanikai Szakcsoport gépjármű üzemi szakán, ahol 1991-ben Nemzetközi szállítmányozási szakvizsgát szereztem. Az elmélet elsajátítása után sokáig a MASPED Rt. pécsi kirendeltségén dolgoztam csoportvezetőként. 1992-ben állami nyelvvizsgát tettem szerb-horvát nyelvből, melyet a mai napig folyékonyan, anyanyelvi szinten beszélek.

A vállalkozás tevékenységének irányításában feleségem, Lívia áll mellettem. Családi életünket három szép kislányunk – Nada, Jázmin és Szvetlána – teszi teljessé.


Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött, irányítva a cég dolgait örömmel látom, hogy még a mai világban is van igény azokra a komoly családi vállalkozásokra, akik tisztességes munkát végeznek, és igényesek megbízóik érdekeik képviseletében. Ha Ön is közéjük tartozik, akkor a jövőben szívesen látjuk ügyfeleink körében.